Wandelmars Paramaribo toppers TUBEROOS alweer de beste (foto’s en video’s)

Wie kent de wandelmars groep Tuberoos uit Paramaribo niet? De groep o.l.v. Irwin Goedhart valt elk jaar steeds weer in de prijzen.

[quads id=1]

En ook dit jaar weer. The Beauty Little models, Banel Fitness Fun en ‘s Lands Hospitaal hebben ook gewonnen. Bekijk het bericht om te zien wie er nog meer gewonnen heeft en kijk ook naar de fantastische video’s. Het is duidelijk!! De winnaars hebben terecht gewonnen!!! Gefeliciteerd.

[quads id=1]

Tuberoos uit Paramaribo

Tuberoos is alweer de winnaar geworden in de Culturele klasse van de 55e Avond Vierdaagse. Deze groep heeft voor de zesde keer de prijs weten te veroveren. The Beauty Little models heeft gewonnen bij de Junioren. Banel Fitness Fun is nummer 1 in de Algemene Klasse. De drie groepen krijgen ook de People’s Choice award in hun klassement.

[quads id=1]

’s Lands Paramaribo

In de Bedrijvenklasse is ‘s Lands Hospitaal de winnaar. Deze groep heeft eveneens de Bijzondere prijs gewonnen.

Vanuit verschillende plekken van het BVSS-terrein klinkt er in het nachtelijke uur gejuich wanneer de namen van de winnaars bekendgemaakt worden. Na de uitslag beginnen leden van verschillende groepen muziek te maken en samen te zingen van blijdschap.

Volgende week zaterdag

Ze zullen nog een poos wachten voordat ze hun prijs in handen krijgen. De prijsuitreiking is volgend week zaterdag.

[quads id=1]

Bij de Junioren gaat de Motivatieprijs naar Strong People. De Bijzondere prijs naar de Bikers Politie RBT en MSD. De jongste deelnemer is de driejarige Jonaeëlla Meerberg. De oudste deelnemer is de individuele loper Harold Dakriet (78). Lloyd Fung Loi heeft de meeste deelnames aan de AVD op zijn naam staan. Hij heeft maar liefst 55 keren meegedaan.

Oudste deelnemer

In de Bedrijvenklasse gaat de People’s choice Award naar de Parbo Brassband en de Surinaamse Brouwerij. De Themaprijs is voor Den Gran Wan. De Meest Disciplinaire Groep is Kanbana.

[quads id=1]

6000  mensen meegelopen

De Meest Muzikale groep is Parbo Brassband. De Motivatieprijs gaat naar Krin Konsensi. Er hebben meer dan 6000 personen meegedaan aan de 55e editie van de Fernandes-McDonald Avondvierdaagse in Paramaribo.

Bekijk hier alle foto’s van Jozua Graanoogst

Foto’s en video’s:

Wie kent de wandelmars groep Tuberoos niet o.l.v. Irwin Goedhart?? Elk jaar zijn ze steeds weer de favoriet van het publiek. Met hun mooie fleurige koto’s en zang weten ze steeds weer de aandacht van het publiek te trekken.
Er is een bekend nummer die ALLEEN TUBEROOS geweldig danst en zingt. Ik weet zeker dat ze het van het jaar weer zullen winnen. Check de video 2017 en 2018. Tuberoos tek yu Bigup ~Jozua Graanoogst~

Eerdere berichten:

Chirey’s Taarten Suriname trakteert de prachtige zwangere loopster Syfana – AVD Paramaribo 2019

Wandelmars Paramaribo start deze week – Routes bekend Suriname (video’s)

Geschreven door René Gompers
Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland