Vrouw uit Paramaribo laat haar man opsluiten uit vrees voor haar leven

overleden Suriname
Het was niet de eerste keer dat deze vrouw uit Paramaribo mishandeld en bedreigd werd door haar 41-jarige man.
[quads id=1]
Ze besloot nu de politie te bellen omdat ze dacht dat hij haar dood zou maken. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Haar man is alcoholist. Misschien is scheiden de beste oplossing. Of moet ze bij hem blijven en hem steunen? Er zijn veel vrouwen die dat doen.
Vrouw uit Paramaribo

Echtgenoot ingesloten voor mishandeling en bedreiging. De politie van het ressort Livorno te Paramaribo heeft in de avond van woensdag 24 april de 41-jarige Thalis, O. ingesloten. De wetsdienaren kregen van het Command Center de melding van een mishandeling en bedreiging op een adres in het ressort te Paramaribo.

[quads id=1]

Mishandeling en bedreiging

De plek werd voor onderzoek aangedaan, waarbij Thalis werd aangehouden en overgebracht is naar het politiebureau. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft haar man haar mishandeld en bedreigd. Zij verklaarde verder dat haar man een alcoholist is en zich meermalen hieraan schuldig heeft gemaakt.

[quads id=1]

Alcoholist

Uit vrees voor haar leven schakelde zij op 24 april de politie in.

De verdachte Thalis werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland