Mijn man, onze lieve vader en opa Rudie van Brussel uit Paramaribo is overleden

opa Paramaribo
Wanneer het liefste bezit Herinnering wordt. Een hand, een woord, een gebaar Doen zo goed als je iemand die je lief hebt verliezen moet De lege plek, het doet zo’n pijn Maar in gedachten zal hij altijd bij ons zijn.

[quads id=1]

Diep bedroefd maar dankbaar maken wij bekend dat van ons is heengegaan op zaterdag 27 april 2019, onze lieve man, vader, schoon-, groot-, en overgrootvader

Rudie Jacob van Brussel

In de gezegende leeftijd van 70 jaar

De crematie vindt plaats op dinsdag 30 april 2019 in het crematorium aan de dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo.

Afscheid nemen is van: 13:30u.-14:30u. aan de Kasabaholoweg 221c te Paramaribo ten huize van de overledene, vervolgens vertrekt de stoet naar het crematorium aan de dr. Sophie Redmondstraat. 15:00u.-16:00u. in het crematorium aan de dr. Sophie Redmondstraat. 16:00u.-17:00u vindt de rouwdienst plaats en hierna volgt de crematie.

Namens de diep bedroefden
Weduwe:
Soekinem van Brussel-Sodikromo

Kinderen:
Judith en Ricardo
Steve

Kleinkinderen:
Ralitsa en Lorenzo
Xaritsa en Juan
Xiomara en Sheik Zarief
Junior
Joshua

Achterkleinkinderen:
Jafario
Thiago
Megane

Rust zacht lieve opa.

[quads id=1]

opa Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland