Familie en politie dringend opzoek naar 16-jarige Melisa uit Nederland

vermist Nederland
Vermist in Nederland.

De politie in Nederland maakt zich grote zorgen over de vermissing van de 16-jarige Melisa.

[quads id=1]

Het meisje is zondagochtend vertrokken. Waarom de politie zich zo zorgen maakt kunnen ze niet zeggen vanwege haar privacy.

Neem contact op

De hoop is dat mensen Melisa vinden. “Zie je haar lopen, bel dan met 0800-6070. En laat de politie weten. “Melisa als je dit zelf leest, neem dan alsjeblieft contact op met ons, de politie Nederand of je familie.”

[quads id=1]

Signalement

Ze is ongeveer 1.55 meter lang, heeft stijl bruin haar tot op haar schouders, een normaal postuur. Verder draagt ze vermoedelijk een zwarte trainingsbroek, blauw kort vestje met capuchon en heeft ze een piercing in haar neus. Ze draagt soms een hoofddoekje om niet op te vallen.

[quads id=1]

For people outside Nederland

If you have any information on the whereabouts of Melisa, please contact the police Nederland at 0800-6070. From outside the Netherlands, please dial: +31793459876.

vermist Nederland
Foto van politie Nederland

Bron: Politie Nederland en Hart van Nederland
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland