De felicitaties aan juf Anuradha Ramsarup uit Suriname

juf Suriname

De hartelijke felicitaties aan deze lieve juf.

Anuradha Ramsarup

[quads id=1]

🌹🎂
Jaja, de juf die van zoveel lachen houdt is vandaag jarig😁.

Have a blessed day with your love ones


Juf Anuradha Ramsarup
Van alle collega’s en leerlingen van OS2 Koewarasan in Suriname

[quads id=1]

juf Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland