Taxichauffeur berooft klanten in Paramaribo Suriname

taxi Paramaribo Suriname
Laat dit bericht tevens een waarschuwing zijn: Stap niet zomaar in een taxi. 2 klanten in Paramaribo zijn namelijk beroofd van hun tas met behoorlijk wat valuta. Ze stapten zomaar in een ‘taxi’.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Deel het met anderen zodat ze gewaarschuwd zijn. Stap jij tegenwoordig nog zomaar in een taxi of bel je een officieel taxibedrijf? Die kun je wel vertrouwen toch?
Taxi

Taxichauffeur berooft klanten in Paramaribo. Een taxichauffeur uit Suriname heeft woensdagavond twee klanten (20 en 21) in Paramaribo beroofd van een tas.

Tas gestolen

De inhoud van de tas was: USD 900, persoonlijke documenten en twee mobiele telefoons. De slachtoffers liepen over straat en zagen aan de Fajadjanstraat in Paramaribo een witgelakte wagen met een taxibord op het dak.

[quads id=1]

Beroofd in Paramaribo

Zij vroegen de bestuurder om een taxirit voor hen te rijden naar de Johan Adolf Pengelstraat om geld te halen. Bij hun terugkeer stapten zij in dezelfde taxi. Vanwege de drukte reed de taxichauffeur via de Waakhuizenlaan in Paramaribo.

Met een mes bedreigd

Op een gegeven moment stopte de bestuurder en hij stapte meteen uit. Hij bedreigde de slachtoffers met een mes en liet hen uitstappen zonder hun bezittingen.
[quads id=1]

De taxichauffeur reed met de spullen weg in de richting van de Coesewijnestraat en liet de klanten achter. De slachtoffers liepen geen letsel op. Zij alarmeerden de politie en deden aangifte. Zij konden het kenteken van de taxi niet aangeven. Het voertuig was niet voorzien van achter kenteken.

[quads id=1]

Taxi zonder kenteken

Zij wisten niet hoe de bestuurder gekleed was. De politie is nog bezig de rover op te sporen

Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland