Meest gewilde vrijgezel Idris Elba trouwt zijn 17 jaar jongere vriendin (foto’s en video’s)

0
BlackNieuws – Marokko – Amerika
Hot male Idris Elba is getrouwd. Zijn 17-jaar jongere bloedmooie vriendin is de gelukkige. Drie maal is scheepsrecht zegen ze toch?
Het is namelijk het derde huwelijk van de meest begeerde acteur. Niet iedereen is er trouwens blij mee. Kijk maar naar de video. We hebben ook mooie foto’s toegevoegd van het huwelijk. Wij feliciteren meneer en mevrouw Elba <3 Vinden jullie hem ook zo knap, dames?
Elba is getrouwd

Idris Elba is in Marokko getrouwd met Sabrina Dhowre. Dat blijkt uit foto’s die worden gedeeld door de Britse Vogue.

In Marokko

De twee trouwden tijdens een ceremonie in Marrakech. De festiviteiten rondom de trouwerij duren drie dagen. De 46-jarige acteur kreeg in 2017 een relatie met de 29-jarige Dhowre. Het stel verloofde zich in februari 2018.

Voor Elba is het zijn derde huwelijk. Van 1999 tot 2003 was hij getrouwd met Hanne Nörgaard.

3de huwelijk

In 2006 gaf hij zijn jawoord aan Sonya Nicole Hamlin, maar dat huwelijk hield slechts vier maanden stand. Elba heeft een dochter en een zoon uit eerdere relaties.

Elba is vooral bekend van zijn rollen in films als Avengers, Star Trek en de serie Luther.

Kijk hier naar een video erover:

p.s. Niet iedereen is blij met dit huwelijk. Kijk onderstaande video:

Bron: Nu.nl
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland

Comments are closed.