‘Ik ben mijn man, broertjes en neef in 1 klap verloren’ Uitvaart slachtoffers ongeluk Nederland (video’s en foto’s)

Een hartverscheurend bericht. Busra zou dit weekend trouwen met haar Nederlandse Joey. Het lot heeft anders beslist. Joey kwam vorige week samen met haar twee broertjes en een neef om het leven na een ernstig ongeluk in Nederland.
De herdenking is geweest. Busra heeft ook een emotionele brief gedeeld met de wereld. Bekijk de link om het te lezen. Kijk ook naar de mooie en verdrietige foto’s en video’s. Wat een vreselijke nachtmerrie. We wensen Busra en de rest van de familie heel veel sterkte. RIP
Ongeval in Nederland

Een paar honderd mensen hebben de vier jonge mannen herdacht die deze week omkwamen bij een auto-ongeluk op de A12. Een van de slachtoffers was verloofd met een zus van twee andere omgekomen slachtoffers. Zij zouden volgende week trouwen

Emotionele brief

Onderstaande brief schreef Busra op haar Facebook pagina Ze is haar man, haar twee broertjes en haar neefje verloren.

Gister 1 van de mooiste dagen gehad in mijn leven met jou, met jullie
Mijn man, mijn twee liefste broertjes en mijn neefje.
Jullie logeerde met ze alle bij mij, zoals bijna elke dag.
We kwamen thuis en Joey zei tegen Mn moeder,
Bedankt mam voor deze mooie avond met je dochter.
Daarna wilde jullie wat gaan drinken om t te vieren..
Ons henna dag..
Ik wilde dit niet van jullie afnemen dus ik liet jullie gaan.. als ik de tijd kon terug draaien had ik dat nooit gedaan.
Yunus gaf me zoveel kusjes ,
ik duwde je weg omdat ik t irritant vond.
Vandaag aan je bed was je zo zo koud
En t enige wat ik wilde waren kusjes.
Zoveel kusjes tot ik werd weggetrokken door de politie.
Joey, de liefde van Mn leven Gister voordat je wegging zei je ,
Buss beloof me dat dit vooraltijd is

Laten we anders zijn dan al die andere
Wat wij hadden had niemand , ik en jij weten dat.
Je gaf me n knuffel en ging weg
Met mijn broertjes , ook jou broertjes
Want de band die jullie hadden ,…
Mimi me kleine grote broertje ,
Ik was altijd de enige die jou begreep zei je
Ik hou van jou kleine muisje zei je altijd
Jullie zeiden me altijd , ik weet echt niet wat ik zonder jou moet buss .
Wat moet ik nu zonder jullie ?
Hoe moet ik wakker worden zonder jullie thuis
T huis is zo leeg zonder jullie drietjes ,
Ik hou van jullie , vooraltijd

Bekijk hier video’s en foto’s die gedeeld zijn. Let op, ze zijn hartverscheurend.

Eerdere berichten:

Vier familieleden overleden in Nederland – één van hen ging trouwen (video)

Bron Facebook pagina van Busra Igdir, Iğdır Ay Nur en NOS

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland