Bekendmaking – SWM Suriname past incasso beleid aan. Betaal op tijd en voorkom afsluiting! (video)

water Suriname
Let op!! Betaal op tijd je waterrekening. SWM Suriname heeft namelijk het incasso beleid veranderd.

[quads id=1]

Openstaande rekeningen worden nu eerder verhoogd met incasso kosten. Tevens wordt de watertoevoer eerder stopgezet. Bekijk het bericht voor meer informatie. Lees de brief en kijk naar de video erover. Deel het met iedereen om hoge kosten en/of ‘gebrek aan water’ te voorkomen.
SWM Suriname

SWM voert maatregelen openstaande rekening in. De Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft haar inningsbeleid voor waterrekeningen aangepast. Openstaande rekeningen worden ingaande 25 april 2019, niet bij de 3e, maar bij de 2e maand automatisch verhoogd met de incasso kosten van SRD 55.

[quads id=1]

Water stopzetten

Na bijboeking van de incasso kosten zal gelijk worden overgegaan tot stopzetting van de waterlevering. Marciano Rodrigeus, chef klantenservice bij de SWM, legde de noodzaak van deze maatregel uit aan het Nationaal Informatie Instituut (NII) Suriname.

De chef klantenservice geeft aan dat het inningsbeleid van de SWM moest worden aangescherpt, om de gemeenschap van Suriname beter van dienst te kunnen zijn. Voor 25 april hadden de klanten de mogelijkheid binnen 3 maanden, zonder bijkomende kosten hun rekening te voldoen.

Financiën zijn nodig

Dit brengt met zich mee dat het bedrijf 3 maandenlang niet over de broodnodige financiën kan beschikken.

[quads id=1]

Deze gelden zijn nodig om weer in de gemeenschap te worden gestopt in de vorm van: het zorgen voor gezond schoon drinkwater, onderhoud en aansluiting van nieuwe gebieden op het waternetwerk.

Schoon drinkwater

Met het vernieuwde inningsbeleid zal de SWM iets eerder over de financiën kunnen beschikken.

water Suriname
Betaal op tijd en voorkom afsluiting

Rodriques vraagt de klanten hun betalingsverplichting op tijd te voldoen. “U wordt dan gelijk geplaatst op de afsluitlijst.”.

Weer opengesteld

Na betaling van de openstaande rekeningen en incasso kosten wordt de watervoorziening weer opengesteld. De uiterlijke betaling van een waterrekening is de 24ste van elke maand.

[quads id=1]

Bekijk hier de brief en de video (kijk vanaf 10:40) erover en deel het met iedereen zodat ze hier rekening mee kunnen houden.:

water Suriname

Eerdere berichten;

Bekendmaking – Video – EBS past incasso tarieven aan. Betaal op tijd!

Video – Ongezond? ‘Bewoners van gebied in Suriname drinken chloor water’

Bron: DeBoodschap
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland