2 vrouwen uit Suriname hebben elkaar mishandeld vanwege een app over vreemdgaan

vechten Paramaribo
Sharmila en Shano uit Suriname hebben elkaar mishandeld vanwege een app. Volgens de app zou de 1 zijn vreemdgegaan en uit huis zijn gezet.

[quads id=1]

Ze moesten voor de rechter verschijnen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Praten we hier over volwassen vrouwen?
Vechtpartij in Suriname

Vrouwen staan terecht voor wederzijdse mishandeling. Shano G. en Sharmila P. moesten donderdag voor kantonrechter Lydia Ravenberg verschijnen. De vrouwen hebben elkaar mishandeld op 18 juni van het vorige jaar. Sharmila P. wordt ook nog vernieling verweten. Ze verscheen niet op de rechtszitting. Shano G. ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

[quads id=1]

Shano ontkent

Shano G. verklaarde dat zij van het werk kwam, toen ze merkte dat Sharmila P. in haar wagen zat die geparkeerd stond langs de weg. Sharmila P. stapte uit het voertuig vroeg haar wat zij haar broer via Whatsapp verstuurd had.

Haar broer uitgescholden

De broer had verteld dat Shano G. vreemd ging en dat dat de reden was dat zij uit huis was gezet door haar schoonvader. Na deze beschuldiging had Shano G. de broer uitgescholden via Whatsapp.

[quads id=1]

Volgens Shano G. heeft zij Sharmila P. niet mishandeld. Integendeel heeft zij haar vastgehouden bij haar handen en klapte haar in het gezicht. Ook werd ze getrapt, waardoor haar gezondheidsbril stuk ging.

Niet betaald

Sharmila P. moest voor de helft van de kosten opdraaien, maar dat heeft ze tot nu toe niet gedaan.

Een voorbijganger zag de twee vrouwen vechten en haalde hen uit elkaar. Beide vrouwen zijn voorlopig op vrije voeten gesteld. Deze zaak zal op 23 mei verder behandeld worden.

Geschreven door Wanita Ramnath
Voorbeeldfoto vechtende vrouwen
Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland