Onze moeder Louise Lecton – Pinas is overleden in Suriname – Uitvaart te Paramaribo

overleden Paramaribo

Onze lieve zorgzame moeder, schoon- en grootmoeder

[quads id=1]

Louise Lecton – Pinas

is overleden.
Ze was ook bekend als juf Lecton (van Wageningen Suriname)

De uitvaart zal plaatsvinden te Paramaribo.

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie
[quads id=1]
overleden Paramaribo
[quads id=1]
overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland