Man uit Suriname valt met gezicht in het zand en komt te overlijden door verstikking

overleden Paramaribo
Heel jammer dit bericht. Als je bepaalde ziektes hebt moet je niet alleen zijn. Een man die vermoedelijk een astma aanval heeft gehad is dood aangetroffen door de familie in Suriname.

[quads id=1]

Het lijkt erop dat hij is komen te overlijden door verstikking. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent zijn identiteit. RIP
Man uit Suriname

69-jarige man valt dood neer. De politie van Wanica kreeg dinsdagavond een melding van een aangetroffen lijk aan de Schotelweg te Suriname.

[quads id=1]

Meneer Tjokropawiro

Ter plaatse aangekomen, werd het ontzield lichaam van de 69-jarige Sagi Tjokropawiro aangetroffen. Volgens verklaring van de familie was de man bezig de koeien op stal te zetten.

[quads id=1]

In het zand gevallen

Op een bepaald moment is het slachtoffer met zijn gezicht in het zand gevallen, waardoor hij door verstikking is komen te overlijden. Het slachtoffer leed aan astma.

Afgestaan aan nabestaanden

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland