Kind opgepakt door politie Suriname na diefstal in bar hotel te Paramaribo

politie Suriname
Een 12-jarige is gepakt voor diefstal. Op camera beelden is te zien dat hij in een bekende bar / hotel in Paramaribo aan het stelen is

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Waarom houden deze kinderen zich bezig met criminele zaken? Is het de financiële situatie? Is het hebzucht? Misschien heeft de opvoeding er mee te maken?

[quads id=1]

Bar hotel in Paramaribo

Jeugdige verdachte ingerekend. De 12-jarige J.O. is op maandag 15 april door de politie van het ressort Livorno te Paramaribo in Suriname aangehouden voor diefstal van een mobiele telefoon in een bar hotel.

Bar en hotel in Paramaribo

Uit het politioneel onderzoek is middels camerabeelden duidelijk te zien hoe J.O. over de schutting van een in Paramaribo bekende bardancing en hotel in de nabije omgeving sprong. Hij ging daarna de keuken binnen die openstond en nam een Iphone 7 weg.

[quads id=1]

Aangezien de jeugdige die in de omgeving woont bekend is bij een medewerker van het hotel in Paramaribo werd J.O. in de vooravond van 15 april over straat aangehouden.

Bekende van de buurt

[quads id=1]

Tijdens de voorgeleiding verklaarde J.O. aan de politie dat hij niet meer beschikte over de telefoon, omdat een andere jongen het toestel van hem heeft afgepakt. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Opa Doelie in Paramaribo

Gelet op de jeugdige leeftijd van J.O. is hij na overleg met het Openbaar Ministerie, in het jeugdcellenhuis verbonden aan het Opa Doeli Doorgangscentrum te Paramaribo ingesloten.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland