Wereldreiziger met de auto aangekomen in Suriname – op bezoek bij de minister in Paramaribo (foto’s)

vakantie Suriname Paramaribo
Altijd leuk wanneer mensen op vakantie komen naar ons Suriname. Ook deze gast is erg bijzonder.
[quads id=1]
Een wereldreiziger is vandaag op bezoek geweest bij de minister in Paramaribo. Het is niet zomaar een wereldreiziger. Hij rijdt namelijk de wereld over met de auto. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de leuke foto’s van zijn bezoek. We zijn benieuwd wat hij van ons land vindt.

[quads id=1]

Wereldreiziger in Paramaribo

Wereldreizigers brengen bezoek aan minister Tsang. De wereldreiziger Chen Yong uit Beijing, die met zijn auto de wereld rondreist, heeft Suriname als 83ste land aangedaan. In 2014 is Chen Young begonnen om via Alaska Europa, Africa en Azië met zijn auto aan te doen en vanaf augustus 2018 is hij gestart met de America’s.

[quads id=1]

Ministerie te Paramaribo

Op donderdag 25 april 2019 heeft deze wereldreiziger een bezoek gebracht aan minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme in Paramaribo. Het is gebruikelijk dat in elk land waar Chen Yong komt, een verklaring in zijn dagboek wordt getekend als bewijs van zijn aankomst in het land. Zo had minister Tsang ook het genoegen om de verklaring in het Nederlands op te tekenen, naar de wens van deze reiziger.

[quads id=1]

Kamperen in auto

Na Suriname en Paramaribo zal Chen Young doorreizen naar Frans-Guyana en Brazilië. Vermeldenswaard is dat hij zijn voertuig gebruikt om te kamperen. Het bezoek van Chen Yong is als navolging van het bezoek van Juli Hirata uit Alaska, die in haar eentje al fietsend een wereldreis maakt door de Extremes of the Americas.

[quads id=1]

Fietsende wereldreiziger

Ze was kortgeleden in Suriname om te fietsen op Bakkie, Commewijne en bracht op 12 april 2019 een bezoek aan de minister.

Bron: DeBoodschap
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland