Mega kettingbotsing voor Mariott hotel te Paramaribo – politie Suriname

hotel Paramaribo
Meerdere voertuigen zijn betrokken geraakt bij een enorme botsing voor het Mariott Hotel te Paramaribo.

[quads id=1]

Een bestuurder reed andere auto’s aan nadat de remmen van zijn auto het ineens niet meer deden. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Hoe komt het dat de remmen van een auto het ineens niet meer doen? Slecht onderhoud of misschien wel sabotage?
Hotel Paramaribo

Botsing tussen vijf voertuigen met zware materiële schade. De politie van het bureau Centrum Paramaribo kreeg op zaterdagmorgen 20 april de melding van een botsing tussen vijf auto’s op het parkeerterrein van hotel Courtyard Marriot aan de Anton Dragtenweg te Paramaribo.

[quads id=1]

Anton Dragtenweg te Paramaribo

Een onderzoek ter plaatse bracht naar voren dat de autobestuurder J.Y. met zijn auto het parkeerterrein van het hotel was opgereden waarbij zijn voertuig tegen een stilstaande auto botste. Die auto stond geparkeerd naast andere voertuigen.

hotel ParamariboDe eerste botsing zorgde ervoor dat er nog vier andere botsingen plaats vonden tussen voertuigen die naast elkaar geparkeerd stonden.

[quads id=1]

Eerste botsing

Volgens verklaring van de bestuurder J.Y. reed hij over de Van Roosmalenstraat komende vanuit de richting van de O’ Ferralstraat en gaande in de richting van de Anton Dragtenweg. Dat toen hij op de T-kruising van de Anton Dragtenweg en de Van Roosmalenstraat te Paramaribo aankwam het remsysteem van zijn auto uitviel waardoor hij geen controle meer had over zijn voertuig. Het gevolg was dat zijn auto op het parkeerterrein van hotel Courtyard Marriot terecht kwam met als gevolg een ketting botsing.

[quads id=1]

Kettingbotsing

De schade aan de vijf voertuigen is groot. De heer J.Y. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het voertuig van J.Y.is hangende het onderzoek in beslag genomen.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland