Man te Paramaribo kapt vrouw en drinkt Grammaxone – Politie Suriname

vrouw Paramaribo
Lees hier de officiële politie update omtrent de kap partij te Kwatta in Paramaribo. Dew heeft Arti gekapt omdat ze niet met hem naar bed wilde.

[quads id=1]

Daarna wild hij zijn eigen leven beëindigen door een fles Grammaxone te drinken. Lees het uitgebreide bericht hieronder. Waarom is nee zo moeilijk te accepteren voor sommige mannen?
Kwatta te Paramaribo

Man brengt ex-partner kap verwondingen toe. De 37-jarige Dew R. heeft in de vroege morgen van woensdag 24 april zijn 35-jarige ex-vrouw Arti ernstige kapverwondingen toegebracht .

[quads id=1]

De politie van het ressort Kwatta deed na de melding van de kappartij het adres aan. Daar aangekomen werd het slachtoffer met ernstige verwondingen aangetroffen. Per ontboden ambulance is de vrouw afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, waar er operatief moet worden ingegrepen.

AZP Suriname te Paramaribo

Na de daad verliet de verdachte de plek met medeneming van het scherp voorwerp. De afgelopen tijd heeft de politie vaker ruzie tussen de man en de vrouw moeten beslechten. Onderzoek wees uit dat Dew en Arti reeds geruime tijd de relatie hebben verbroken, maar nog in hetzelfde huis wonen met hun vier kinderen. Volgens verklaring van het slachtoffer begaf Dew zich, in de ochtend van 24 april om 04.00 uur naar de kamer van de vrouw en vroeg haar om de liefde met haar te bedrijven.

[quads id=1]

Hij wilde met haar naar bed

Zij weigerde, waarna hij de kamer verliet, maar kwam korte tijd daarna terug om haar te overhalen aan zijn verzoek te voldoen. De vrouw bleef bij haar standpunt.

De man liep teleurgesteld de kamer uit en keerde gelijk weer, gewapend met een scherp voorwerp, terug naar de kamer van de vrouw, waarna hij haar begon te kappen. De oudste dochter schoot haar moeder te hulp en kon erger voorkomen. De moeder zag op dat moment kans de kamer uit te rennen.

Dochter raakte ook gewond

De dochter liep tijdens de schermutseling een snijverwonding op aan haar oog. Na medische behandeling is zij heengezonden.

[quads id=1]

De verdachte die zich uit de voeten had gemaakt, werd tegen half 12 in zijn voertuig op het woonadres aangetroffen. Hij verklaarde aan de politie verdelgingsmiddelen te hebben ingenomen. In het voertuig is aangetroffen een lege fles glyfosaat en een fles grammaxone.

Leven beëindigen

Verder zijn er twee scherpe voorwerpen in de auto gevonden en eveneens in beslag genomen.

[quads id=1]

Onder politiebewaking is de verdachte afgevoerd naar het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Huiselijk Geweld van regio Midden.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland