15-jarige overleden te Paramaribo in Suriname (video)

overleden Paramaribo
De 15-jarge Jamal is er niet meer. Hij is overleden na een zware aanrijding te Kwatta in Paramaribo Suriname

[quads id=1]

Het vermoeden bestaat dat de chauffeur geen geldig rijbewijs heeft. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent het ongeluk en de identiteitsgegevens van het slachtoffer. RIP Jamal.
Aanrijding Paramaribo

Bij een aanrijding op de kruising van de Noordwijkweg en de Aquariusstraat in het politie ressort Kwatta te Paramaribo is de 15 jarige bromfietser Jamal Zegelaar overleden.

[quads id=1]

Aan de hand van de schade en de aangetroffen sporen blijkt dat de bromfietser over de Aquariusstraat reed richting Zenitstraat.

Bromfietser

Een voertuig uit de tegengestelde richting beschreef een rechtse bocht naar de Noordwijkweg zonder rekening te houden met het doorgaand verkeer met de aanrijding tot gevolg.

[quads id=1]

Toen de ambulance ter plaatse arriveerde bleek dat de bromfietser geen teken van leven vertoonde. Een arts stelde de dood vast waarna het lijk in beslag werd genomen.

Geen geldig rijbewijs

Naar verluidt kon de autobestuurder geen geldig rijbewijs tonen. Het is niet bekend als de bestuurder onder invloed van alcohol was. De zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

overleden Paramaribo
Foto van Anthony Janki uit DWT

Bekijk hier een korte video:

Foto van Jamal binnengekomen via Facebook
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland