Vrouw beroofd door gewapende rover te Paramaribo – politie Suriname

Paramaribo politie
Hierbij een politiebericht omtrent een beroving van een vrouw te Paramaribo. De vrouw stond voor haar woning in Suriname toen een gewapende crimineel haar beroofde.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.
Woning te Paramaribo

Surveillance Midden Paramaribo houdt vermoedelijke roofverdachte aan. Politieambtenaren van de Surveillance Unit van Regio Midden hebben op vrijdag 19 april de roofverdachte Jamelle, M. aangehouden.

[quads id=1]

Politie Suriname

De politie van Regio Midden kreeg via het Command Center(CC) het bericht, dat een vrouwspersoon op haar woonadres was beroofd van haar halsketting. De benadeelde bevond zich voor haar woning toen een man gewapend met een vuistvuurwapen uit een zwart gelakt voertuig stapte en de halsketting wegrukte. Daarna stapte de crimineel weer in waarna het voertuig werd weggereden.

Ketting weggerukt

[quads id=1]

De surveillance unit van Regio Midden speelde in op de melding van het CC. Met behulp van de benadeelde kon het CC bijzonderheden van het voertuig doorspelen aan de surveillance unit.

Leden van de unit zagen het voertuig te Sunnypoint. Het voertuig werd vervolgens klem gereden.

[quads id=1]

Klemgereden

Jamelle, M. werd in het voertuig aangetroffen en ter voorgeleiding aangehouden en overgebracht naar het politie bureau Nieuwe Grond. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Jamelle hangende het onderzoek in verzekering gesteld op verdenking van gekwalificeerde diefstal.

[quads id=1]

Niet gevonden

De halsketting en het vuistvuurwapen zijn nog niet gevonden. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland