Vier familieleden overleden in Nederland – één van hen ging trouwen (video)

verkeer Nederland
Wat is dat? Dat zijn overblijfselen van een auto na een ongeval in het verkeer in Nederland. In de auto zat Joey.
En hij zou dit weekend trouwen. Het lot heeft anders beslist. Joey kwam vanmorgen samen met 3 andere familieleden van zijn aanstaande vrouw om het leven na een ernstig ongeval. Bekijk onderstaand verschrikkelijk bericht voor meer informatie en kijk naar de video. RIP
Ongeluk in Nederland

Dodelijke slachtoffers A12 uit zelfde familie. ’Bruidegom en aanstaande zwagers omgekomen bij ongeluk A12. De Turkse gemeenschap in Den Haag is in diepe rouw nadat afgelopen nacht vier jonge mannen uit één familie om het leven zijn gekomen bij een ongeluk op de A12 bij Den Haag. Een van hen zou binnenkort trouwen.

Turkse gemeenschap

Het fatale ongeluk is als een harde klap aangekomen. ,,Heel heftig. Het waren bekende jongens in de Turkse gemeenschap. Iedereen kende ze wel”, zegt Tahsin Cetinkaya van de Turks-Islamitisch Culturele Stichting Den Haag.

1 familie

Het gaat om twee broers en een neef uit één familie met Turkse wortels uit Zoetermeer en Den Haag: Yunus Igdir (16), Emre Igdir (18) en Mohammed Igdir (21). Het vierde slachtoffer is een zwager, die binnenkort zou trouwen. ,,De hele Turkse gemeenschap is in rep en roer. Het nieuws gaat snel rond.”

Hennafeest

Het viertal was onderweg van een hennafeest, een ceremonie die gehouden wordt voor de bruiloft. Dat feest had de komende dagen plaats moeten vinden. ,,Dat eindigt nu in zo’n drama”, aldus Cetinkaya. Kennissen en vrienden van de familie zijn nu druk bezig met het regelen van de uitvaart. ,,Zo hoort dat in de Turkse gemeenschap. De ouders en directe familie kunnen dan in alle rust het verlies verwerken.”

Achter de vangrail

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Volgens de politie waren er geen andere voertuigen bij betrokken. Volgens getuigen reed de auto met het viertal door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail aan, waarna de wagen achter de vangrail op de zijkant terechtkwam.

Bekijk hier de video:

Geschreven door Bart Lelieveld
Bron: pzc.nl en Telegraaf
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland