TBL Cinema Suriname verhoogt en verlaagt per direct haar prijzen (video)

TBL Suriname
Avengers: Endgame. Heel veel jongeren in Suriname wachten erop. De film blijkt THE superhero movie van 2019 te zijn! En is binnenkort te zien in TBL.

[quads id=1]

TBL Suriname
TBL Suriname heeft wel een mededeling gedaan over de tarieven. Ze zijn genoodzaakt de tarieven per direct aan te passen. Dit vanwege het landelijk tekort aan munten. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en bekijk de lijst met nieuwe tarieven. Kijk ook meteen naar de trailer van Endgame. Supergaaf. Wie gaat er naartoe?  Like and share.

Wegens het landelijk tekort aan munten zijn wij genoodzaakt de TBL ticketprijzen per direct aan te passen zoals aangegeven.

Prijsverschil

Van de kaarten voor voorstellingen die eerder gekocht zijn, wordt het prijsverschil (SRD 0,25) helaas niet gerestitueerd.

[quads id=1]

de reguliere kaart voor volwassenen is niet gewijzigd. Enkele andere prijzen zijn met SRD 1 verhoogd en de prijs op de dinsdag is met SRD 0,25 verlaagd.

Prijzen

Bekijk hier de nieuwe prijzen:
[quads id=1]

TBL Suriname
De nieuwe Tarieven van TBL Suriname

Wil je alvast een kijkje nemen? Check hier de trailer.

Zo zag ‘The red Carpet’ eruit van de week:

Bron: TBL Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland