Mijn lieve dochter Burnice Brouwer uit Suriname is overleden (foto’s)

overleden Suriname

Heer ik roep tot U
Opnieuw en opnieuw
Heer ik roep tot U
Opnieuw en opnieuw

[quads id=1]

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
πŸ’”

Met diep leedwezen maak ik bekend dat van mij is heen gegaan, mijn lieve dochter uit Suriname

Burnice Brouwer

De uitvaart wordt nog nader bekend gemaakt.

Namens haar moeder Monique Brouwer

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland