Man neergeschoten tijdens gewapende roofoverval in Paramaribo Suriname

vakantie Paramaribo
Een vervelend bericht uit Paramaribo. Een man is neergeschoten tijdens een gewapende roofoverval. 4 gewapende rovers zijn na de schietpartij er vandoor gegaan met een tas. Ze moeten nog worden opgespoord. Bekijk het bericht voor meer informatie

[quads id=1]

Een security guard, die een salesman moest beveiligen, liep een schotverwonding op tijdens een gewapende roofoverval aan de Industrieweg-Noord ter hoogte van Koffiedam te Paramaribo in Suriname.

[quads id=1]

Overval Suriname

Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd voor verdere medische hulp.

Volgens de politie waren de twee voor een zaak gestopt om zaken af te wikkelen met de klant. De salesman stapte uit het voertuig om naar de klant te gaan en de security guard bleef in het voertuig zitten. Een geel gelakte voertuig met vier gemaskerde mannen, waarvan twee gewapend waren met vuistvuurwapens stopte voor het bedrijfsvoertuig.

[quads id=1]

4 gewapende mannen

De mannen losten schoten op de security guard en raakte hem in zijn rechter bovenbeen. Na de beroving reden de mannen weg in de richting van Saronbrug.

Het vuistvuurwapen van de security guard is in beslag genomen in belang van het verdere onderzoek. De zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo in Suriname.

[quads id=1]

Beroving van tas

De buit is een tas met een onbekend geld bedrag.
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland