Man kapt vrouw te Kwatta in Paramaribo omdat hij de slaapkamer niet in mocht

Suriname Paramaribo
Een bloederige kap partij te Kwatta in Paramaribo. Een man uit Suriname werd boos op zijn vrouw omdat zij de slaapkamerdeur niet voor hem wilde opendoen.

[quads id=1]

De vrouw is ook in haar gezicht gekapt. Het vermoeden bestaat dat de man daarna een eind aan zijn leven wilde maken. Bekijk het bericht voor meer informatie. Waarom doen mannen dit toch?

[quads id=1]

Kap partij in Paramaribo

Man brengt vrouw kap verwondingen toe. Een man heeft woensdagochtend op Kwatta zijn vrouw kap verwondingen aan haar armen en gelaat toegebracht. De man vluchtte na zijn daad. Het slachtoffer werd in kritieke toestand per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

[quads id=1]

Relatie was al beëindigd

Volgens de politie gaat het om een relatie, die al enige tijd beëindigd was, maar de woning werd door beide personen gedeeld. De man die apart slaapt, sloeg in de vroege ochtend op de kamerdeur waar de vrouw sliep maar werd de toegang tot de kamer geweigerd.

Hij kwam terug

Hij liep weg en kwam later weer terug. Toen de toegang tot de kamer hem voor een tweede keer werd geweigerd, greep de man naar een scherpvoorwerp en verschafte zich toegang tot de kamer.

[quads id=1]

De vrouw kreeg enkele kap verwondingen aan beide armen en het gelaat toegebracht. Hun 16-jarige dochter kwam tussen de twee en kon erger voorkomen.

Leven beëindigen

De redactie verneemt dat de man inmiddels is aangehouden door de politie, maar werd naar het ziekenhuis afgevoerd. Hij heeft waarschijnlijk na zijn daad een verdelgingsmiddel in genomen en is erg aan toe. De politie van Kwatta te Paramaribo onderzoekt de zaak verder.

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland