Vrouw met tijger tanden betrapt op de luchthaven van Suriname

Tijger Suriname
Tijger tanden smokkelen uit Suriname. Wat doen mensen ermee? De 1 zegt dat ze heel veel geld waard zijn en de ander zegt dat deze tanden boven natuurlijke krachten hebben.

[quads id=1]

Wat het ook is. Deze vrouw kan er niets meer mee doen. Ze is namelijk aangehouden op de luchthaven te Zanderij. Ze had nog veel meer bij zich. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.
Tijger tanden uit Suriname

Tijger tanden smokkelaarster aangehouden in Suriname. De douane recherche heeft op dinsdag 16 april op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven te Zanderij Suriname de 45-jarige L.S. aangehouden. L.S. die op vertrek stond naar het buitenland werd betrapt op het smokkelen van vier tijger tanden.

[quads id=1]

Tijger Suriname
Echte tijger tanden Voorbeeldfoto van Washington Post
Blikken poedermelk

ij controle werd in een van haar reiskoffers 36 blikken poedermelk aangetroffen. De tijger tanden waren in één van de blikken poedermelk gestopt. L.S. is samen met het smokkelwaar overgedragen aan de politie van Zanderij. Zij werd in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen.

Boete betalen

Na overleg met het Openbaar Ministerie moest L.S. een fikse boete betalen waarna zij door de politie is heen gezonden.

[quads id=1]

De tijger tanden zijn in beslag genomen
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland