Schatrijke eigenaar van bekend kledingmerk verliest 3 kinderen tijdens vakantie in Sri Lanka (foto en video’s)

overleden Sri Lanka kinderen
De verschrikkelijke aanslagen in Sri Lanka hebben inmiddels al 321 geëist. Bij de ontploffingen in hotels en kerken vielen ook al meer dan 500 gewonden.

[quads id=1]

Het zielige van dit alles is dat er 45 kinderen gedood zijn. 3 van de gedode kinderen zijn van de rijkste man van Denemarken: Anders Holch Povlsen. Hij was met zijn gezin op vakantie. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de zielige video.
Vakantie Sri Lanka

Kinderen schatrijke eigenaar Jack&Jones gedood in Sri Lanka. De aanslagen in Sri Lanka hebben ook het leven gekost aan drie kinderen van de rijkste man van Denemarken, Anders Holch Povlsen. Deense media berichten dat het gezin op vakantie was in Sri Lanka.

[quads id=1]

Hij is Miljardair

Miljardair Povlsen (46) is de eigenaar van het kledingconcern Bestseller, onder meer van de merken Jack & Jones, Vero Moda, Only en Selected. Hij is ook de op één na grootste aandeelhouder van kledinggigant Zalando. Een woordvoerder van het bedrijf bevestigde de dood van de kinderen van de zakenman, maar wilde verder niet in detail treden.

Deense media

Volgens zakenblad Forbes is Povlsen ook grootgrondbezitter en bezit hij meer dan 1 procent van Schotland, waar hij ook het kasteel Aldourie Castle bezit. Povlsen heeft volgens Deense media een geschat vermogen van 6,7 miljard euro.

Holch Povlsen en zijn vrouw Anne (40) hebben vier kinderen. De leeftijden en het geslacht van de kinderen die zijn omgekomen in Sri lanka werd niet vrijgegeven.

[quads id=1]

Vier kinderen

Deense media melden dat enkele dagen voor de aanslagen één van de kinderen, Alma, nog een foto deelde van haar zussen Astrid en Agnes en broer Alfred bij de rand van het zwembad.

Bij de aanslagen kwamen 39 buitenlanders om het leven. Ook 3 Nederlanders.

overleden Sri Lanka kinderen

Bekijk hier wat video’s:

[quads id=1]

Bron: Telegraaf
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland