Ouders in Suriname – zorg dat uw kind ingeënt is (belangrijke video)

vaccinatie Suriname
Ouders in Suriname opgelet! Is uw kindje niet volledig gevaccineerd? Of weet u het niet zeker? Dan kunt u deze week met uw kindje terecht op 1 van de poliklinieken of gezondheidscentra van de RGD in Suriname

[quads id=1]

RGD Suriname

Jaarlijks wordt de vaccinatieweek georganiseerd door een samenwerking van Regionale Gezondheids Dienst Suriname en andere belangrijke gezondheidsinstellingen

[quads id=1]

Kind inenten

Tijdens deze week worden de activiteiten uitgevoerd met als doel het vaccinatie programma te promoten. Er wordt dan vooral benadrukt dat elk persoon recht heeft op vaccinatie en dat vaccinatie ook toegankelijk moeten zijn voor iedereen.

Video

Bekijk onderstaande video voor meer informatie en deel het met iedereen. Zorg dat uw kind ingeënt is want VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN
[quads id=1]

vaccinatie Suriname

vACCINTIE sURUNAME

Dhr.Rob Ramlal, onderdirecteur medische aangelegenheden Suriname tijdens een interview met 10 minuten jeugdjournaal i.v.m. de vaccinatieweek. Bekijk hier de video erover:

[quads id=1]


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland