Onze 56-jarige collega Hira Joeglal Hiralal is overleden in Suriname

overleden Suriname

Overleden in Suriname

Hira Hiralal

[quads id=1]

We missen in hem een gewaardeerde college met wie het prettig samenwerken was

Building Depot Suriname maakt hierbij het overlijden beken van haar collega Hira Hiralal. Hij is 56 jaar geworden.

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland