10-jarig meisje uit Suriname is nog maagd volgens het medisch rapport

school Paramaribo
De zaak omtrent het 10 -jarig meisje dat misbruikt zou zijn door de zoon van ex-minister uit Suriname gaat nog verder.

[quads id=1]

Uit het doktersonderzoek is nu gebleken dat er geen inwendige omgang heeft plaatsgevonden. De vader van het meisje gaat hierop in. Lees het bericht voor meer details om de zeer complexe zaak. Wat nu? 

[quads id=1]

Meisje Suriname

Maagdenvlies tienjarig slachtoffer uit Suriname nog intact. De 45-jarige man die verdacht wordt van ontucht met een tienjarig meisje wordt deze week voorgeleid bij de rechter-commissaris. Uit de verklaring van de medische specialist blijkt dat er geen penetratie heeft plaatsgevonden.

Geen penetratie

Het maagdenvlies is nog intact en er is geen letsel waargenomen, zegt de vader van het kind op basis van het medisch rapport.

[quads id=1]

Zaterdag zijn de ouders, het slachtoffer en de verdachte gehoord door de politie van de afdeling Jeugdzaken. “Mijn kind blijft erbij dat de man intieme handelingen met haar heeft gepleegd. Ze is consistent in haar verhaal. Deze case mag ik niet verliezen.

Ze blijft erbij

Ik moet doorgaan. Dit is in het belang van mijn kind. There is no way of return”, stelt de vader vastberaden.

Volgens hem is zijn dochter wel degelijk geschaad door de handelingen die de verdachte, zoon van ex-minister Roline Samsoedien uit Suriname, met zijn kind heeft gepleegd. “Hij heeft het kind betast op haar intieme plek en  hij heeft orale omgang met haar gehad. Daarna heeft hij zijn zaad geloosd op de buik van het slachtoffer uit Suriname. Dat is verschrikkelijk.”

[quads id=1]

Orale omgang

Vader zegt dat vanaf 27 maart, de dag waarop het misbruik bekend werd, het kind zich anders gedraagt. “Ze wordt opstandig op sommige momenten en is koppig. Het gebeuren heeft heel veel impact op haar.” Vanaf het geval zich heeft voorgedaan, verzuimde ze van school. Toen ze de maandag daarop op school terugkeerde begonnen kinderen haar te pesten en uit te lachen.

Ze werd gepest

“Vanaf toen is ze thuisgebleven. De ouders van de medeleerlingen zijn opgeroepen zodat hun kinderen leren op te houden met het meisje te pesten.”

[quads id=1]

De familie van het kind en de verdachte waren bevriend, omdat ze niet ver van elkaar wonen. De moeder en haar dochters gingen vaker bij hem over de vloer om groenten en fruit te leveren.

Fruit leveren

Op die manier is er een vertrouwensband ontstaan. De vader van het meisje vertelt dat het niet de eerste keer is dat de man een poging tot aanranding heeft gewaagd. Hij heeft eerder het kind in de auto meegenomen als hij gras ging snijden. Onderweg zou hij toen al die handelingen met haar hebben gepleegd.

[quads id=1]

Immateriële schade

De vader hoopt dat het recht zal zegevieren en vraagt de rechtsprekers zich niet alleen te focussen op het feit dat er geen penetratie heeft plaatsgevonden, maar dat de handelingen die de man met het kind heeft gepleegd wel degelijk worden meegenomen bij een eventuele rechterlijke uitspraak. “Mijn kind is voor de rest van haar leven getekend. De immateriële schade is heel groot.”

 

Eerdere berichten:

Bekijk in onderstaand bericht de heftige video verklaring van de vader.

Vader van 10-jarige uit Suriname vertelt in intieme details wat verdachte met zijn dochter zou hebben gedaan (video)

 

‘Zoon van de minister heeft mijn dochter geld gegeven’ – Vader over misbruikzaak Suriname


Geschreven door Naomi Hoever
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland