Vrouw rijdt man dood in Suriname – politiebericht

Dood Suriname

Bromfietser om het leven gekomen. De bromfietser Emiel,Moeljodiredjo is op zaterdagavond 20 april overleden kort na een aanrijding met een automobiliste.

[quads id=1]

De aanrijding vond plaats op de T-kruising gevormd door de Pronk- en de Brigade Generaalweg in het politie ressort Nieuw-Amsterdam te Commewijne.

[quads id=1]

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de automobiliste over de Pronkweg reed en dat zij vervolgens de Brigade Generaalweg insloeg zonder rekening te houden met het verkeer op de Brigade Generaalweg. Op dat moment kwam de heer Moeljodiredjo aanrijden waardoor de aanrijding ontstond.

[quads id=1]

Kort na de aanrijding is hij ter plaatse overleden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de bromfietser vast. Zijn ontzielde lichaam is, na afstemming met het Openbaar Ministerie Suriname, door de politie voor sectie in beslag genomen.

Het rijbewijs van de 33-jarige automobiliste is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd.
[quads id=1]

Dood Suriname
Foto van Suriname vandaag

Foto van Suriname vandaag
Bron KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.