25 doden nadat Zuid-Amerikaanse bus in ravijn stort (video’s)

bus overleden
Wederom een verschrikkelijk bus ongeluk waarbij vele doden zijn gevallen. Een bus in zuid Amerika is een ravijn ingestort.
Zeker 25 mensen zijn om het leven gekomen. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. RIP
Bus Zuid- Amerika

Bus stort 200 meter naar beneden in ravijn Bolivia: 25 doden
In Bolivia is ten noorden van La Paz een bus een ravijn ingereden en 200 meter naar beneden gestort. Zeker 25 mensen kwamen om het leven, zei de politie vandaag.

Frontale botsing

De bus probeerde gisteravond een vrachtwagen in te halen en botste daarbij frontaal op een andere vrachtwagen. ,,Daardoor verloor het voertuig de controle en stortte het ravijn in’’, aldus politiechef Yuri Calderón.

bus overleden
Foto van Diario El Mundo
Backpackers

Volgens de politie zijn er ook 24 gewonden. Reddingswerkers daalden aan een touw de afgrond in en brachten de slachtoffers en overlevenden naar boven. De bus was op weg naar het bij backpackers geliefde Rurrenabaque, aan de Beni Rivier.

Bekijk hier de heftige beelden:

Bekijk onderstaand filmpje alleen als u ertegen kunt. U bent gewaarschuwd:

Bron: Bron: AD
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland