Voetbal talenten uit Suriname krijgen eerlijke kans door samenwerking met Ajax Amsterdam (video)

voetbal Suriname
Veel jongens dromen van een carrière als profvoetballer zoals bijvoorbeeld Clarence Seedorf. Seedorf is opgeleid door Ajax.

[quads id=1]

Ajax was afgelopen oktober in Suriname om te kijken naar een mogelijke samenwerking met voetbal Suriname. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video erover. Leuk he? Suriname kent veel goede voetballers. Misschien komen ze er wel met de juiste begeleiding. Denken jullie dat ook?

[quads id=1]

Voetbal Suriname

Ajax tekent samenwerkingsovereenkomst met NSA. In het kader van de getekende samenwerkingsovereenkomst met Ajax Amsterdam zal er op dinsdag 23 april 2019 een persconferentie worden gehouden.

Ajax en Suriname

Het oriënterend werkbezoek van Ajax Coaching Academy aan Nacional Soccer Academy Suriname(NSA) in oktober 2018 krijgt een vervolg. Een bijzondere ontwikkeling in de voetbalsport van Suriname.

voetbal SurinameDe voetbaltalenten van Suriname krijgen hierdoor een eerlijke kans om in hun eigen land op het hoogste niveau van de voetbalsport te kunnen participeren aan trainingen volgens de AJAX filosofie.

[quads id=1]

De Surinaamse voetbalbond schreef het volgende afgelopen oktober:
De Nacional Soccer Academy Suriname (NSAS) gaat een samenwerking aan met de Ajax Coaching Academy voor een pilotproject.

Pilotproject

Er zijn nu drie coaches namens Ajax in Suriname voor een oriënterend werkbezoek.

De Ajax Coaching Academy is zowel in Nederland als in het buitenland actief. Daarbij wordt de interne, tijdens de eigen opleiding in Amsterdam opgedane kennis en kunde gebundeld om extern te kunnen overdragen en uit te voeren.

Video

Bekijk hier de video over hun bezoek in Suriname:

[quads id=1]


Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland