Vader van 10-jarige uit Suriname vertelt in intieme details wat verdachte met zijn dochter zou hebben gedaan (video)

minister Suriname
Reginald M. Is de vader van het 10 jarig meisje dat misbruikt zou zijn door de zoon van ex- minister Samsoedien in Suriname.

[quads id=1]

De vader gaat heel diep en gedetailleerd in op de zaak. Ook zijn 5 jarige dochter en zijn vrouw zouden door de verdachte zijn betast en lastiggevallen. Bekijk de video voor meer informatie. De vader heeft ook een boodschap voor andere ouders. Deel het met iedereen.

[quads id=1]

Vader uit Suriname
meisje Suriname
Foto’s binnengekomen via Facebook

Hij is in gesprek gegaan met TBN Prime alert van Trishul Broadcasting network Suriname. Hij vertelt zelfs dat de verdachte eerder zijn kleine dochter betastte en zijn vrouw steeds lastig viel. De vader geeft aan dat zijn zaak eerst heel traag verliep. Maar toen hij de hulp inriep van de DNA en Jennifer Simons begon de zaak te eindelijk te lopen.

[quads id=1]

Uitgebreid gesprek

Veel mensen staan achter hem. Hij is blij dat de verdachte is aangehouden. Al ontkent hij het nog steeds. Bekijk hier de video van de vader tijdens een uitgebreid vraaggesprek.

Bekijk hier de video:

Let op de vader vertelt in details wat de verdachte met zijn dochter gedaan zou hebben. Deze informatie is heel intiem.  Houdt u daar rekening mee.

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/04/18/zoon-van-ex-minister-roline-samsoedien-meldt-zich-bij-politie-suriname/

https://www.familienieuws.com/2019/04/17/breaking-nieuws-minister-samsoedien-heeft-ontslag-genomen-nii-suriname/

https://www.familienieuws.com/2019/04/17/zoon-van-de-minister-heeft-mijn-dochter-geld-gegeven-vader-over-misbruikzaak-suriname/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland