Finalisten trekken zich terug na mogelijke misbruik en fraude rondom MIH verkiezing in Nederland

India Nederland
De missen
Heftig nieuws uit Nederland. De finalisten Faraisa Sewpersad, Sjahiena Rahmoe, Vanita Hanoeman, Sahana Mahendran en Farzana Ahmadali doen niet meer mee met de Miss India Holland verkiezing.
[quads id=1]
De finale vindt vandaag plaats in Nederland en de Missen vinden dat ze hier niet meer aan mee kunnen doen. Er gebeuren teveel dingen die niet door de beugel kunnen. Er zijn geruchten omtrent intiem misbruik en fraude. De missen besluiten hun deel van het verhaal te vertellen aan de media. Bekijk de link voor meer informatie.
Miss India Nederland

Vijf finalisten trekken zich terug tijdens Miss India Holland verkiezing. Vandaag vindt de Miss India Holland verkiezing plaats in Nederland. Echter hebben de 5 finalisten, te weten: Faraisa Sewpersad, Sjahiena Rahmoe, Vanita Hanoeman, Sahana Mahendran en Farzana Ahmadali zich teruggetrokken.

[quads id=1]

“Wij zijn erachter gekomen dat Miss India Holland niet eerlijk verloopt. De top 3 en de subtitels zijn van te voren bepaald om ongeldige redenen. Het heeft voor mij dan geen zin op het podium te staan als het toch oneerlijk gaat verlopen.

Er gingen al een lange tijd geruchten rond dat hij, de organisator A. K. meisjes intiem misbruikt heeft. Nadat wij getuigenverklaringen gehoord hebben, zijn wij tot de conclusie gekomen dat hij niet hiermee mag wegkomen.

Wij gaan niet op het podium staan en doen alsof alles goed gaat. Als wij dat zouden doen, zou niemand er iets achter zoeken en kan hij het volgend jaar weer hetzelfde doen.

[quads id=1]

Om nieuwe slachtoffers te voorkomen, hebben wij ons nu terug getrokken van de verkiezing. Wij willen dat hij stopt want hij hoort niet te werken met zulke jonge meisjes. Wij willen dat de show niet doorgaat en dat iemand anders de leiding over gaat nemen op. De show moet natuurlijk wel doorgaan, maar op een eerlijke manier en een eerlijke verloop zijn. Je kunt je niet als miss een bijdrage leveren aan de samenleving, als er dingen oneerlijk gaan.

[quads id=1]

Je bent namelijk een voorbeeldfunctie voor anderen en daarin hoort negativiteit niet erbij. Wij kunnen hieraan geen bijdrage geven en daarom willen wij dit echt stoppen. Wij staan wel voor de Miss India Holland verkiezing, alleen moet het niet

op deze manier gaan, maar op een eerlijke manier”, stellen de finalisten.
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland