Bekende rapper uit Suriname gaat 3 jaar de bak in (video)

Suriname rapper
Maar liefst 5 gevallen van mishandeling. Daar stond de rapper uit Suriname voor terecht. De rechter heeft rekening gehouden met zijn geval, maar legde hem toch een flinke straf op van 3 jaar. (met aftrek)

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de populaire video’s van de artiest. Veel mensen zeggen dat er rekening gehouden moest worden met zijn mentale conditie. Is dat zo?
Rapper uit Suriname

Kantonrechter Siegline Wijnhard heeft door de vingers gekeken bij haar uitspraak in de strafzaak tegen Christiaan K., bekend als rapper Karanza.

[quads id=1]

Ze legde hem donderdag een gevangenisstraf van drie jaar onvoorwaardelijk op, onder aftrek van de tijd in voorarrest. Officier van justitie Roline Gravenbeek had vier jaar geëist.

Meerdere mishandelingen

Karanza moest zich verantwoorden voor vijf gevallen van mishandeling. Hij vroeg de rechter hem een kans te geven en hem naar huis te sturen zodat hij kon laten zien dat hij zich aan regels kan houden. “Ik ga deze dingen niet meer doen meester. Ik wilde die feiten niet plegen”, zei hij in zijn laatste woord, voordat Wijnhard uitspraak deed.

[quads id=1]

Advocaat Hedley Derby uit Suriname had niet veel te zeggen en liet het oordeel aan de rechter over. “Er is geen psychologisch rapport overgelegd, dus wij weten niet hoe mijn cliënt in elkaar zit. Hij heeft mij wel gezegd dat hij gepest werd en daarom die handelingen gepleegd heeft.”

De rechter vertelde Karanza dat zij wel bereid is rekening te houden met sommige omstandigheden. Dit wil volgens haar niet zeggen dat hij geen straf verdient om tot inkeer te komen. “Het zijn ernstige feiten waarvoor je terechtstaat. Je moet wel gecorrigeerd worden.

[quads id=1]

Ik ga wel rekening houden met de strafmaat maar ik ga je niet naar huis sturen. Je moet weten dat je die mensen hebt aangevallen en je doet je medemens zomaar pijn.”

Christiaan K. was niet blij met de motivering van de rechter. Hij probeerde haar enkele keren te onderbreken om te vertellen dat er een vertekend beeld over hem is ontstaan. Wijnhard wees hem er op dat hij in hoger beroep mag gaan.

Bekijk hier zijn bekende video’s:

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland