Mensen dumpen zomaar vuil op de bermen van Suriname (foto’s)

vuil Suriname
Dit kan toch niet?  Er zijn mensen in Suriname die illegaal vuil dumpen. Ze rijden met hun vuil in de auto en dumpen het zomaar ergens op straat

[quads id=1]

Het is onhygiënisch, het stinkt en het ziet er smerig uit. En het is ook erg milieu onvriendelijk. Vandaag zijn arbeiders te Wanica bezig geweest om de troep op te ruimen. De DC doet hierbij een beroep op de bevolking: Verwerk je vuil op de juiste manier. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Want dit kan niet.
Vuil Suriname

Hedenmorgen, donderdag 18 april hebben arbeiders het zwerfvuil aan de Rachid Pierkhanweg in het ressort Koewarasan opgeruimd. Het is gebleken dat weggebruikers vaak vuil vanuit hun voertuig naar buiten gooien. Dit is milieu onvriendelijk.

[quads id=1]

Niet op de bermen gooien

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh doet een verzoek aan alle weggebruikers om hun vuil op de juiste manier te verwerken en niet op de bermen te gooien.

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

Bron:BIC Wanica Noord-West
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland