Baby Wannes uit Paramaribo vandaag vertrokken van Suriname naar Colombia op rekening van de staat (foto’s en video)

baby wannes Suriname
Wat een prachtig bericht uit Suriname. Samen staan we sterk en dat is maar weer bewezen. Wanneer er hulp nodig is komt het wel uit een hoek. De publiciteit rondom baby Wannes is heel goed geweest:

[quads id=1]

De kleine vechter is vandaag vertrokken naar Colombia. Een heel groot deel is ook mogelijk gemaakt door SZF en de staat Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de foto’s en video. Thank you all. Beterschap lieverd

[quads id=1]

Wannes Suriname

Elke ingezetene kan ten laste van de Staat Suriname naar het buitenland uitgezonden worden voor medische behandeling. De procedure die hiervoor van kracht is, is vervat in de ARMULOV. ARMULOV staat voor afbouw Regeling Medische Uitzending Locale opbouw Voorzieningen. In het geval van baby Wannes is het SZF formeel op woensdag 17 april 2019 in kennis gesteld van het besluit.

[quads id=1]

Besluit goedgekeurd

Het besluit is dat de aanvraag voor de uitzending van baby Wannes is goedgekeurd en wel naar Colombia voor de diagnose vaststelling. Vóór 17 april 2019 zijn er wel afstemmingsmomenten geweest tussen het SZF en de Geneeskundige Commissie over de opties die er zouden kunnen zijn voor baby Wannes.

Van Suriname naar Colombia

Hierdoor kon het SZF nadat zij formeel dus in kennis was gesteld over het besluit van voornoemde Commissie afrondende afspraken maken en handelingen verrichten opdat de uitzending zo spoedig mogelijk gerealiseerd kon worden.

Bekijk hier nog een video:

[quads id=1]

En nieuwe foto’s:

Voor meer informatie bekijk de volgende Facebook pagina:

Eerdere berichten:
Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie over baby Wannes en om meer foto’s en video’s te bekijken.

Help baby Wannes Boldewijn uit Suriname (foto’ s en video’ s)

Bron: SZF Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland