Zoon van ex-minister Roline Samsoedien meldt zich bij politie Suriname

De 45-jarige Riaaz Kariem heeft zich vandaag gemeld bij de politie van Suriname. Riaaz is de zoon van ex-minister Samsoedien

[quads id=1]

Hij wordt officieel verdacht van intiem misbruik van een 10-jarig meisje. Bekijk het bericht voor meer informatie hierover.
Minister Suriname

Riaaz Kariem, de zoon van ex-minister Roline Samsoedien die van een zedendelict wordt verdacht heeft zich donderdag bij de politie aangemeld. Dit wordt tegenover de redactie van de Ware Tijd bevestigd door korpschef Roberto Prade. Tegen de man is aangifte gedaan wegens aanranding van een 10-jarig meisje.

[quads id=1]

Gedwongen tot orale omgang

“Hij heeft zich wel aangemeld. Ik weet nog niet wat de beslissing is”, zegt korpschef Roberto Prade. Het misdrijf heeft zich vorige week voorgedaan in de omgeving van Lelydorp.

minister Suriname
De minister van Suriname

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de verdachte het slachtoffer zou hebben bewogen om hem onder andere oraal te bevredigen. Hij gaf het meisje daarna wat kleingeld om haar mond te houden.

[quads id=1]

In de media had Samsoedien in verschillende interviews gezegd dat haar zoon zich aan niemand heeft vergrepen. De man zou maandag aangifte bij de politie doen wegens laster, zei ze. Deze zaak heeft in de samenleving veel stof doen opwaaien en werden de verrichtingen van de politie met argusogen gevolgd.

Aangifte wegens laster

De afgelopen dagen vond de politie na verhoor van verschillende getuigen voldoende aanleiding om de 45-jarige man officieel als verdachte aan te merken en op te sporen.

Aangehouden

De politieleiding bevestigt tegenover Starnieuws dat na het verhoor de verdachte aan te houden. Het Openbaar Ministerie vindt dat er genoeg gronden zijn om Kariem in verzekering te stellen.

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland