Ik weet zeker dat ik zwanger terug ben gekomen van vakantie – Anoniem Suriname

vakantie Suriname zwanger
Wat is er aan de hand met Deborah? Ze weet vrijwel zeker dat ze zwanger terug is gekomen van haar vakantie in Suriname. Haar buik groeit ze heeft alle symptomen maar medisch zien ze niets. Op cultureel vlak is haar gezegd dat ze wel degelijk zwanger is.

[quads id=1]

Is het Fyo Fyo, reïncarnatie of iets anders? Zelfs haar overleden vader probeert haar iets duidelijk  te maken. Ze begrijpt er niets meer van. Lees hier onder het verhaal van Deborah misschien kunnen jullie haar helpen en hebben jullie wat tips voor haar.

[quads id=1]

Hey goedenavond FamilieNieuws Suriname, ik heb een verhaal en ik zou graag tips willen ontvangen van mijn mede mens. Ik ben Deborah Ik woon in Nederland. Ik ben 21 jaar en ik zit in een lastige situatie. Het heeft te maken met een mogelijke zwangerschap die ik heb ‘meegenomen’ na mijn vakantie in Suriname.

Vakantie in Suriname

Wellicht dat iemand tips heeft voor mij. In december 2018 was ik op vakantie in Suriname. Tijdens mijn vakantie is het een en ander gebeurd met iemand. Het gekke is dat ik na 2 dagen al zei dat ik zwanger was, maar zelf niet echt het besef had dat ik dat zei. En waarom ik dat zei.

[quads id=1]

Begin januari 2019 was ik weer in Nederland en 11 januari ging ik weer naar school. Ik werd heel misselijk van een broodje pindakaas, dus mijn docent maakte al een opmerking van “dit is een symptoom”.

Ik kreeg symptomen

De volgende dag 12 januari had ik heel weinig bloedverlies. Het was geen ongesteldheid. Ik ben namelijk al 1,5 jaar niet ongesteld geweest, omdat ik de prikpil gebruikte. Vreemd dus. Ik zocht toen op wat het kon betekenen en kwam toen tot de conclusie dat het innesteling was.

[quads id=1]

13 januari begon ik over te geven en dat bleef aan tot maart, ik had ook last van een harde onderbuik en pijn in me rug. Ik heb plas en bloedtesten gedaan. Allemaal negatief.

Niets te zien op de echo

Op 7 februari ben ik een echo gaan maken en die was ook negatief, ik was zelfs een beetje teleurgesteld. Die avond droomde ik met mijn overleden vader en een opa (ik weet niet welke opa) en in die droom vertelde hij me dat ik zwanger ben maar dat het kind schuilt. En dat het kind dat ik krijg iemand/een kind is dat terugkomt.

vakantie Suriname zwanger
Voorbeeld foto van powerpictures

Die ochtend belde me oma mij en vroeg aan mij of ik zwanger was want ze had een vlinder gezien in huis. Heel toevallig want mijn zus zag 2 dagen daarvoor ook een vlinder en die bleef op der kussen. Ik heb mijn oma toen verteld wat ik heb gedroomd en wat er speelde in mijn leven.

Cultureel vlak

Ik ben toen gaan kijken op cultureel vlak en toen kwamen we tot de conclusie dat ik last heb van fyo fyo. Dat ik inderdaad wel zwanger ben geworden tijdens mijn vakantie in Suriname en dat de baby inderdaad iemand is die terug komt.

[quads id=1]

In de weken daarop droomde me oma over kwie kwie. Ik droomde laatst dat ik was bevallen van een jongen en dat die vader uit Suriname me vroeg of hij dat kind mocht erkennen. Ik antwoordde daarop dat ik het een goed idee vond maar dat we het later zouden bespreken. Vervolgens zei zijn moeder tegen hem dat zij voor mijn kind zou zorgen. Ik schrok wakker en dacht nee dit voelt niet goed.

Ze zou mijn kind nemen

Ik merk veranderingen aan mijn borsten, mijn buik en heb ik heel veel last van me rug. Ik heb vorige week weer een echo gemaakt en zij zien geen vruchtzakje noch kind, een schone baarmoeder dus.

[quads id=1]

Mijn buik groeit wel en wordt nu ook al echt rond, het gekke is dat hij soms heel erg plat is. Ene moment zie je me met een buikje en ander moment niet. Ik voelde rond de 11 week ook plopjes in mijn buik. Ik werd zwanger in Suriname dus ik ben als ik goed heb geteld nu 16 weken zwanger.

16 weken zwanger

Mijn kind is meer dan welkom, dus zou graag willen weten wat dit inhoudt.
Is er iemand die mij meer kan uitleggen hierover? Is dit iets cultureels. Iets medisch of ben ik gewoon aan het doordraaien. Ik hoop echt dat ik hier antwoorden op kan krijgen. want ik weet nu niet meer waar ik naartoe moet hiermee. Ben ik zwanger? En als ik niet zwanger ben. Wat is er dan met mij aan de hand?

Graag serieuze reactie aub.

Gerelateerde verhalen:

[quads id=1]

Anoniem – Mijn 15-jarige dochter is zwanger terug van vakantie in Paramaribo

Anoniem – Ik ben tijdens mijn vakantie in Suriname zwanger geworden van een 15-jarige jongen

Anoniem – Ik heb der genomen toen ze zwanger was van een tweeling maar nu komt die ex tussen ons in ~ Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig