Echtpaar Oemrawsingh – Boedhram is 50 jaar getrouwd

getrouwd Suriname
Het echtpaar Oemrawsingh-Boedhram uit Nickerie Suriname werd in verband met hun Gouden huwelijk gehuldigd door Districtscommissaris Nisha Kurban.

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

Op hun woonadres in de Westelijkepolder kregen zij voor hun 50 jarige huwelijk een geld bedrag afkomstig van President van Suriname Desire Delano Bouterse. Ook mochten zij een bloemstuk van het Lokaal Bestuur in ontvangst nemen.

6 kinderen

[quads id=1]

Dit echtpaar trad op 27 december 1968 in het “huwelijksbootje”. Uit dat huwelijk zijn er 6 kinderen geboren waarvan 3 zonen en 3 dochters. 1 zoon is ons jammer genoeg reeds voorgegaan. De kinderen hebben hun ouders 12 kleinkinderen geschonken.

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

getrouwd Suriname getrouwd Suriname

Bron Bic NIckerie
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland