Echtpaar Kartodikromo – Hirosemito uit Suriname is 60 jaar getrouwd

getrouwd Suriname
Wat een fantastische mijlpaal voor dit echtpaar uit Suriname. Meneer en mevrouw Kartodikromo – Hirosemito zijn namelijk 60 jaar getrouwd

[quads id=1]

Dat betekent dat zij hun diamanten huwelijk mogen vieren. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de foto’s van de familie. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?
Echtpaar uit Suriname

Op donderdag 4 april 2019 herdacht het echtpaar Kartodikromo – Hirosemito hun diamanten huwelijk (60 jaar).

[quads id=1]

I.v.m dit heugelijk feit is de districtscommissaris namens de President van de republiek Suriname op bezoek geweest, heeft de felicitaties overgebracht en de gebruikelijke enveloppe aan hun overhandigd.

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland