‘Zoon van de minister heeft mijn dochter geld gegeven’ – Vader over misbruikzaak Suriname

school Paramaribo
Bijna iedereen is al bekend met de zaak van de zoon van een minister uit Suriname die verdacht is van intiem misbruik van een 10 jarig meisje.

[quads id=1]

De vader van het meisje vertelt zijn deel van het verhaal aan de krant. Hij kent de verdachte. Hij kwam vaker bij ze langs. Op die bewuste dag heeft hij zijn dochter ook geld gegeven. Bekijk het bericht om meer te lezen over de zaak. Kan het toch een andere Riaaz zijn geweest?
Minister Suriname

“Samsoedien heeft nimmer met ons gesproken”. De vader van het minderjarig meisje dat door de zoon van de RGB-minister, Roline Samsoedien, zou zijn misbruikt, zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat hij op donderdag 28 maart aangifte heeft gedaan bij de politie. Zijn dochter heeft hem in de vooravond van die dag verteld over het vermeend feit. “Ik was boos toen ik dit hoorde.

[quads id=1]

Vader is boos

Op woensdag 27 maart is er ontucht gepleegd met mijn dochter.” De vader zegt dat hij nimmer met minister Roline Samsoedien heeft gesproken over deze zaak. “Samsoedien heeft nimmer met ons gesproken hierover.”
De vader van het meisje kent de verdachte. Hij kwam vaker groente en fruit bij hem kopen. “Op die bewuste dag heeft de zoon van de minister vijf biljetten van SRD 5, drie kwartjes en een dubbeltje aan mijn dochter gegeven. Wij bezwaren niemand. Het recht zal zegevieren. Op vrijdag 29 maart ben ik met mijn vrouw en kinderen wederom naar de politie geweest met het visum van de specialist.”

[quads id=1]

Kiezen voor zijn kind

De vader is in april zelf naar Jeugdzaken geweest en vernam van de politie dat het onderzoek wordt voortgezet. Hij zegt dat de politie van Lelydorp de aangifte terstond heeft opgenomen.

minister Suriname
De minister van Suriname

Zij zijn uitgebreid gehoord door de politie en op maandag 15 april was de vader opgeroepen door Jeugdzaken. “Ik zal altijd kiezen voor mijn kind. Mijn kinderen staan op de eerste plaats”, stelde de vader. Ook Jeugdzaken heeft het onderzoek zoals het hoort voortgezet. Het meisje heeft aanwijzingen gedaan op de plaats delict.

[quads id=1]

Minister van  Suriname kiest ook voor haar kind

Minister Samsoedien ontkent dat haar zoon dit feit heeft gepleegd. Het 10-jarig meisje uit Suriname heeft steeds Riaaz, de zoon van Samsoedien, aangewezen als te zijn de dader. De vader heeft het geld samen met de kleding die zijn dochter op die dag aan had aan de politie overgedragen. Het onderzoek duurt voort.

Eerdere berichten:

Medisch rapport 10 jarig meisje uit Suriname – Er is WEL vleselijke gemeenschap geweest

Zoon van minister in Suriname verdacht van misbruik 10-jarige

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland