Meisje van 10 jaar mogelijk niet het enige ‘slachtoffer’ – zoon van ex-minister Suriname nu officieel verdacht

school Paramaribo
Terwijl de minister van Suriname ontslag heeft genomen is haar zoon officieel een verdachte geworden in de zaak omtrent het intieme van het meisje van 10 jaar.

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de man het kind onder andere heeft bewogen hem met haar mond te bevredigen. Er is mogelijk nog een minderjarig slachtoffer. Bekijk het bericht voor meer informatie. Heeft de minister terecht ontslag genomen?
Minister Suriname

Zoon ex-minister officieel verdachte in zedenzaak. Het politieonderzoek in de zaak waarbij een 10-jarig meisje door een 45-jarige man is misbruikt verkeert in vergevorderd stadium.

[quads id=1]

Zoon is verdacht

Agenten van de afdeling Jeugdzaken hebben na verhoor van een aantal getuigen een goed beeld van wat zich vermoedelijk heeft afgespeeld en wie de vermoedelijke dader is. Vooralsnog is niet duidelijk of de verdachte al is aangehouden.

[quads id=1]

Ontslag genomen

De zoon van Roline Samsoedien, ex-minister van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB), is door het slachtoffer genoemd als verdachte en ook als zodanig in beeld gebracht door rechercheurs. Samsoedien heeft woensdag naar aanleiding van dubieuze grondzaken waarin ze werd genoemd ontslag genomen.

Nog een slachtoffer?

Intussen wordt vernomen dat er mogelijk nog minstens één slachtoffer zou zijn, een meisje van 15 jaar. Het misdrijf waar de politie nu onderzoek naar doet heeft zich voorgedaan in het politieverzorgingsgebied Lelydorp.

[quads id=1]

Deze zaak heeft zich vorige week voorgedaan. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de man het kind uit Suriname onder andere heeft bewogen hem met haar mond te bevredigen.

Geld hebben gegeven

De verdachte zou na de daad het meisje wat geld hebben toegestopt om niet uit de school te klappen. In eerste instantie werd gemeld dat Samsoedien zou hebben geprobeerd de politie van Lelydorp te hinderen de aangifte aan te nemen. Ook werd beweerd dat de familie van het slachtoffer grond is aangeboden om geen strafkacht in te dienen.

[quads id=1]

Intussen heeft de vader van het slachtoffer verklaard dat hij niet door de toen nog bewindsvrouw is gebeld om grond aan te bieden. Samsoedien had dat ook in de media ontkend. Evenzo had zij ontkend dat haar zoon zich schuldig heeft gemaakt aan intiem misbruik.

Javaanse mensen

De man zou haar hebben voorgehouden geen “javaanse mensen” van de omgeving te kennen die aangifte tegen hem zouden kunnen hebben gedaan.
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland