Verkeer in Suriname: 1281 bekeuringen en 31 rijbewijzen ingevorderd binnen 1 week

politie Suriname
Na zoveel waarschuwingen toch nog zoveel verkeersboetes in Suriname! Meer dan 1200 in 1 week! In plaats van beter wordt het juist erger! Wat is dat toch?

[quads id=1]

Mensen dragen geen gordels en houden zich niet aan de maximum snelheid. En nog een groot aantal mensen die zonder rijbewijs achter het stuur stapt. Bekijk het officiële politiebericht om meer te lezen over het aantal bekeuringen in amper een week tijd. Deel het met iedereen zodat ze rekening kunnen houden met de veiligheid van hunzelf en vooral die van een ander! Wat denken jullie. Zijn de boetes misschien te laag?

[quads id=1]

Politie Suriname

MSD schrijft 1281 boetes uit; 31 rijbewijzen ingevorderd. De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft in de week van zondag 6 april tot en met zaterdag 13 april in totaal 1281 personen op de bon geslingerd. Daarbij zijn 31 rijbewijzen van hardrijders ingevorderd. Voor rijden zonder rijbewijs zijn 12 personen beboet.

[quads id=1]

Niet keuren

Er zijn ook heel wat mensen beboet voor onder andere: rijden zonder veiligheidsgordel om, het niet laten keuren of herkeuren van hun motorvoertuigen en telefoneren tijdens het rijden.

Oproep van politie Suriname

[quads id=1]

“Bestuurders denkt u aan uw verantwoordelijkheid op de weg. De verkeersregels zijn bij wet vastgesteld om ongelukken te voorkomen, dus houdt u zich daaraan”.

politie Suriname

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland