Slagerij in Paramaribo met verrot vlees per direct gesloten na controle BOG Suriname

Weet deze slager in Suriname wel dat je heel erg ziek kunt worden van bedorven vlees?

[quads id=1]

Na meerdere restaurants en een supermarkt is nu een slagerij in Paramaribo met verrot vlees per direct gesloten. Good BOG Suriname. Bekijk de smerige foto’s. Waar koop jij je vlees? Of moeten we nu ook zelf ons vlees slachten?

Slagerij Suriname

[quads id=1]

Bij controle werkzaamheden door de bestuursdienst van het ressort Welgelegen, zijn de bestuursambtenaren gestuit op een zeer onhygiënische slagerij.

[quads id=1]

Onder anderen was de slagerij niet gekoeld en bleek het vlees al aan bederf onderhevig te zijn. De afdeling milieu en gezondheidsdienst van het districtscommissariaat zijn in opdracht van de districtscommissaris en met de ondersteuning van de afdeling milieu inspektie van het B.O.G Suriname terstond overgegaan tot sluiting.

[quads id=1]

Bron BIC Paramaribo
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.