Robinhood maakt Suriname baas van de Cariben (foto’s video’s)

Suriname voetbal
Suriname is supertrots! Robinhood is na 25 jaar weer Caraïbisch kampioen: Op Curaçao heeft Robinhood het CCCS-kampioenschap binnengehaald.

[quads id=1]

De club van Suriname heeft gewonnen van Martinque. Ze hebben met 1 – 0 gewonnen door een doelpunt van Lucas da Costa. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video in de kleedkamers. De mannen zijn blij!!!
Robinhood Suriname

Landskampioen Robinhood is op Curacao winnaar geworden van Caribbean Club Shield 2019. Er werd van Club Fransiscain uit Martinique met 1-0 gewonnen. Het doelpunt werd in de eerste helft gemaakt door Alan Lucas.

[quads id=1]

De wedstrijd kenmerkte zich vanwege het belang voor beide clubs door zware overtredingen waarbij arbiter Jaime Herrera uit El Salvador genoodzaakt was in de eerste helft, 5 gele kaarten uit zijn zak te halen.

1-0 gewonnen

Een speler aan de zijde van Club Fransiscain werd in de tweede helft van het veld gestuurd vanwege gevaarlijk spel. Met dit resultaat heeft trainer Roberto Godeken woord gehouden door te stellen dat Suriname iets goed moest maken tijdens dit toernooi. In de groepsfase verloor Robinhood van Club Fransiscain met 1-3.

[quads id=1]

Met dit resultaat speelt Robinhood in de Concacaf League tegen de nummer 4 geplaatste van de tier 1 in een play off. Felicitaties aan de spelers, trainers en de leiding van Robinhood in verband met dit resultaat. Meer bijzonderheden volgen.

Foto’s en filmpjes:

Bekijk hier de mooie filmpjes:

Vertrek en aankomst SV Robinhood op Curacao:

Na the game:

[quads id=1]

En foto’s:

Blijft u de page van QN en RobinHood volgen voor het uitgebreide verslag

Bron: QN Sport De boodschap