Moeder en kinderen gekapt en dochter misbruikt door verdachte Guno in Suriname – Update

broer Suriname
Lees hier meer over de bloederige kap partij in Suriname. Een moeder en haar zoon zijn ernstig gekapt door Guno. Daarna nam hij haar 16-jarige dochter mee en misbruikte haar in het bos.

[quads id=1]

Ze hebben alle drie ernstige letsels hieraan overgehouden. Bekijk het bericht om de update te lezen over het verschrikkelijke voorval. Heeft deze man wel emoties? Wat vinden jullie van de straf eis? Kan zo iemand wel terugkomen in de maatschappij?
Kap partij in Suriname

Verdachte hoort strafeis van tien jaar emotieloos aan. Guno T. uit Suriname reageerde maandag niet echt geschrokken na de eis van tien jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf. Hij keek daarna even naar rechter Maureen Dayala en officier van justitie Shanta Mahadew en liep onbezorgd terug naar de arrestanten ruimte. Guno T. heeft op 1 november 2018 twee vrouwen en een jongen in hun huis aangevallen en meerdere kap verwondingen toegebracht.

[quads id=1]

2 vrouwen

Daarnaast zou hij één van de vrouwen hebben ontvoerd en in een nabij gelegen bos intiem hebben misbruikt. Dit geval deed zich voor aan de Groenhartweg in het district Para in Suriname. De verdachte heeft vanaf zijn aanhouding een volmondige bekentenis afgelegd. De reden voor deze daden zijn volgens Mahadew niet duidelijk. “Het is niet gebleken waarom hij hiertoe is overgegaan. Wij tasten nog steeds in het duister over het motief”, aldus de openbare aanklager.

[quads id=1]

Hij nam het heft in eigen hand

Guno T. uit Suriname heeft meerdere malen verklaard dat één van de slachtoffers hem moest betalen. Toen hij zijn geld niet volledig kon krijgen, nam hij het recht in eigen handen. De verdachte ging in het huis en terwijl de mensen lagen te slapen stak hij één van de slachtoffers in het gezicht.

[quads id=1]

Hij nam de houwer over

Om zichzelf te verdedigen bewapende één van hen zich met een houwer, maar Guno T. ontwapende haar en begon de drie mensen te kappen. Daarnaast heeft hij het kunstgebit van één van de vrouwen vernield. Alle drie slachtoffers hebben ernstige letsels overgehouden aan de aanval.

De zaak is voor pleidooi uitgesteld naar 20 mei.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/11/01/politiebericht-vreselijke-kap-partij-in-suriname-moeder-en-kinderen-zwaar-gewond/

https://www.familienieuws.com/2018/11/01/moeder-en-kids-met-meerdere-kap-verwondingen-zwaargewond-aangetroffen-suriname/

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland