Medisch rapport 10 jarig meisje uit Suriname – Er is WEL vleselijke gemeenschap geweest

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in de zaak waarbij een 10 jarig meisje in Suriname misbruikt is.

[quads id=1]

De verdachte is mogelijk de 40-jarige zoon van RGB-minister Roline Samsoedien. Het blijkt dat het meisje inderdaad vleselijk contact heeft gehad. Er is dus wel IEMAND ‘daar geweest’. Waarom is er dan niemand aangehouden? Zijn er meer personen die het gedaan kunnen hebben? Of wordt de zaak in de doofpot gestopt?
Minister van Suriname

In de zaak waarbij aangifte wegens intiem misbruik is gedaan tegen vermoedelijk de zoon van RGB-minister Roline Samsoedien uit Suriname is nog geen aanhouding van een eventuele verdachte verricht. De afdeling Jeugdzaken Suriname geeft grote prioriteit aan deze zaak verneemt de redactie van bronnen bij het Korps Politie Suriname.

[quads id=1]

Getuigen

Het horen van eventuele getuigen wordt voortgezet. Medisch onderzoek van het slachtoffer zou hebben uitgewezen dat er sprake is geweest van vleselijke gemeenschap. Niet alleen in het politiekorps maar ook vanuit de samenleving wordt met argusogen gekeken hoe deze zaak wordt afgewikkeld.

Afwikkeling van de zaak

Ook in politieke kringen, met name de NDP, de politieke partij van de minister, houdt deze zaak de gemoederen bezig. De 40-jarige man zou zich in het politieverzorgingsgebied Lelydorp hebben vergrepen aan een 10-jarig meisje.

[quads id=1]

40-jarige man

Door politieagenten was met verontwaardiging gereageerd na initiële rapportage dat waarschijnlijk door politieke druk collega’s zouden zijn belemmerd tot onderzoek over te gaan en deze case in de doofpot zou kunnen belanden. Deze kwestie werd onder de aandacht van de korpschef gebracht en ook de Surinaamse Politiebond volgde de ontwikkelingen op afstand.

[quads id=1]

Ze ontkent

Minister Samoedien heeft met klem weersproken dat ze via een telefoontje met de politie van Lelydorp geprobeerd heeft het onderzoek te dwarsbomen. Ook heeft ze niet geprobeerd om de familie van het vermeende slachtoffer met een stuk grond om te kopen zoals wordt gesuggereerd.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland