Bekendmaking – Rijbewijs verlengen wordt extreem duurder in Suriname

Paramaribo Rijbewijs

Extreme verhoging van honderden procenten voor rijbewijs. Deze verhogingen worden per 1 mei doorgevoerd door waarnemend korpschef, Roberto Prade.

[quads id=1]

Wie een rijbewijs moet verlengen, zal vanaf 1 mei niet SRD 50 maar SRD 350 moeten neertellen hiervoor. Dit geldt ook voor mensen die hun rijbewijs hebben behaald. Voor een duplicaat moet SRD 500 worden gestort in plaats van SRD 100. Deze bekendmaking doet waarnemend korpschef Roberto Prade.

[quads id=1]

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden bevestigt tegenover Starnieuws de verhogingen. Hij deelt mee dat het gaat om administratieve afhandelingskosten. Waarom deze verhogingen nodig zijn, is niet duidelijk geworden. Verdere uitleg over dit besluit is niet gegeven.

[quads id=1]

Op social media wordt er verontwaardigd gereageerd op deze extreme verhoging van honderden procenten. De kritieken op de aangekondigde verhogingen zijn niet mals.

Bekijk hier de lijst met nieuwe tarieven in Suriname. Geef het door aan iedereen:

rijbewijs Suriname

Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland