Zoon van minister in Suriname verdacht van misbruik 10-jarige

school Paramaribo
‘Niemand staat boven de wet’. Dus ook niet de zoon van een minister in Suriname. Een verschrikkelijke beschuldiging:

[quads id=1]

De zoon van de minister zou een meisje van 10 jaar misbruikt hebben. Daarbij wordt gezegd dat zijn bloedeigen moeder hem het hand boven het hoofd zou proberen te houden. Een ernstige zaak die goed onderzocht moet worden. Bekijk het bericht voor meer informatie
Minister Suriname

Vermoedelijke misbruik door ministerszoon. De zoon van minister Roline Samsoedien uit Suriname  heeft zich vermoedelijk vergrepen aan een minderjarig kind. Tegen hem wordt nu onderzoek gedaan. De man, een ondernemer, zou een tienjarig meisje hebben misbruikt. Het misdrijf heeft zich afgespeeld in het politieverzorgingsgebied Lelydorp in Suriname.

[quads id=1]

Aangifte

Deze kwestie speelt al enkele dagen. Nadat aanvankelijke pogingen van de ouders van het vermeende slachtoffer om aangifte te doen te Lelydorp niets opleverden, is de aangifte uiteindelijk aangenomen en is het onderzoek vervolgens overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken. De familie is intussen door de onderzoeksdienst van Jeugdzaken ontvangen en de zaak zal verder worden onderzocht. Er zijn in deze kwestie al enkele verhoren afgenomen. De verdachte is nog niet aangehouden.

[quads id=1]

Niet aangehouden

Pogingen van de familie om aangifte te doen bij de politie van Lelydorp Suriname werden bemoeilijkt, naar verluidt door tussenkomst van de bewindsvrouw, moeder van de vermoedelijke dader. De korpschef zou op de hoogte zijn gebracht van deze zaak en ook de leiding van de Surinaamse Politiebond volgt hoe deze zal worden afgewikkeld. Politieagenten zijn gebelgd dat vanuit politieke hoek instructies zouden zijn gegeven aan een politieinspecteur van station Lelydorp om de zaak niet aan te pakken.

[quads id=1]

Politiebond van Suriname

“Niemand staat boven de wet. Ook de zoon van een minister niet. We willen ongehinderd ons werk doen”, zegt een politiefunctionaris tegen de Ware Tijd. Ingewijden beweren dat de familie van het meisje onroerend goed zou zijn aangeboden om geen strafklacht in te dienen. “Het onderzoek is in volle gang”, zegt korpschef Roberto Prade, “de komende dagen zullen er, indien voorhanden, nadere bijzonderheden volgen”.

Geschreven door Ivan Cairo
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland