Vuile en onhygiënische supermarkt in Paramaribo gesloten na controle BOG Suriname

Supermarkt Suriname Paramaribo
Let op! Check altijd de vervaldatum als je iets koopt. Er is namelijk een supermarkt in Paramaribo gesloten na controle BOG Suriname.

[quads id=1]

Ze troffen meerder producten over datum aan en het lijkt erop dat er al heel lang niet schoon is gemaakt. Hoe gezond is dat? Lees het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de smerige foto’s. Na restaurants zijn de supermarkten aan de beurt. BOG is goed bezig! Waar moeten ze nog meer naartoe?
Supermarkt Suriname

[quads id=1]

Bestuursambtenaren van het ressort Centrum zijn in samenwerking met BOG overgegaan tot sluiting van een winkel in Paramaribo Suriname. Bij controle zijn er vervallen goederen aangetroffen, de eigenaar kon geen bewijs van ongediertebestrijding overleggen en de goederen in de schappen staan onder dikke lagen stof.

[quads id=1]

Ongedierte

De sluiting heeft op donderdag 11 april plaatsgevonden. De eigenaar moet de verplichte sluitingsdagen gebruiken om de supermarkt in Suriname een grondige schoonmaakbeurt te geven en de goederen te ordenen.

foto’s

Bekijk hier de foto’s:

Bron: Bic Paramaribo Noordoost
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland